Welkom bij
Toptalenten
Welkom bij
Toptalenten
Antwerpen

Allround projectleider

Aanbod

Als projectleider komt u terecht in een bruisende bouwonderneming, gespecialiseerd in ruwbouw en schrijnwerkerij. U krijgt de kans om een veelzijdige functie uit te oefenen. U heeft een afwisselend takenpakket en u oefent behoorlijk wat verantwoordelijkheid uit. U kan onmiddellijk aan de slag bij deze firma en er wordt u een competitief loon geboden, samen met een firmawagen en nog andere extralegale voordelen.

Functie

Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de technisch en administratieve werfopvolging van A tot Z. Het gaat hier niet alleen om ruwbouwprojecten, maar vooral om totaalprojecten waar u ook instaat voor de volledige afwerking , met name : sanitair / verwarming / koeling / electriciteit en schrijnwerkerij. U krijgt administratieve ondersteuning van de binnendienst, bovendien helpt de calculator u met offertes. U bent ten alle tijde het aanspreekpunt voor de klant, bouwheer en architect. Het gaat hier om projecten van 150.000 EUR - 3 miljoen EUR. U bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeidersploegen. Verder waakt u over het tijdig bestellen van specifiek materiaal voor uw project.

Profiel

U heeft een technische achtergrond, bij voorkeur burgerlijk/industrieel ingenieur. U beschikt over een algemene stevige bouwtechnische achtergrond. Zodra u wordt ingeschakeld op een project, draagt u de eindverantwoordelijkheid. Of het nu om ruwbouw en/of afwerking gaat, u zorgt voor een correcte opvolging. Verder bent u een vlotte communicator op alle niveaus. U bent een duizendpoot en behoudt ten alle tijde het overzicht over het ganse project. U houdt het hoofd koel en respecteert de afgesproken deadlines. U spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en u beschikt ook over een praktische basiskennis Frans. U werkt vlot met de computer.

Talenkennis

Nederlands - basis Frans

Locatie

Antwerpen

Contactpersoon

Jan Van Impe
M: +32 12 3456 789

Deel deze vacature
Maak een jobalert
Meer details
Match criteria
  • Productie/uitvoerend
Medewerkers

Vragen ?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij helpen je graag verder met al je vragen.

Contacteer ons

Onze klanten
<
Toptalenten Belgium gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.