Welkom bij
Toptalenten
Welkom bij
Toptalenten

Over ons

Top Talenten is gespecialiseerd in matching van talenten op Bachelor- en Masterniveau.

Zoek jouw talent

Wanneer jouw organisatie een talent nodig heeft, kunt u altijd met ons contact opnemen of de vacature online aanmelden. Wij plannen een afspraak om dieper in te gaan op de vacature, de organisatie en de cultuur. Zo kunnen wij in onze database altijd een geschikt talent vinden.

Wil je alvast een korte blik in ons netwerk werpen? Bekijk onze online talentendatabase en filter gemakkelijk door onze beschikbare talenten.

Hoe zet jij je talent in?

Door middel van goede interview technieken kunnen wij dieper ingaan op de werkelijke persoon achter het CV. Wil jij erachter komen wat jouw talent is? Schrijf je in bij Top Talenten. Wij plannen met jou een gesprek in van een uur, waarbij we gaan kijken waar jouw talent ligt en waar jij energie van krijgt.

Weet je al waar jij jouw talent wil inzetten? Bekijk onze vacatures en solliciteer gemakkelijk met jouw profiel.

Neem contact op

Neem contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken om jouw talent het beste in te zetten. Bovendien hebben onze eerdere kandidaten en klanten referenties achtergelaten, zodat je meteen weet met wie je zaken doet.

Toptalenten
"Wij staan altijd voor u klaar!"

Voor kandidaten

Detachering is dé manier als je organisatie op tijdelijke basis één of meerdere specialisten nodig heeft. Op deze manier haal je de expertise in huis waarmee we je kunnen laten groeien. Professionals dagen we aan de andere kant uit om alles uit zichzelf te halen en te blijven ontwikkelen. Dit is waar we in geloven. Dit is wat de toekomst nodig heeft.

Inloggen Inschrijven

<
Toptalenten Belgium gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.